Gratis fysiofitheidscan

Beweging is goed voor de gezondheid. Dat is bekend. Maar hoeveel of hoe weinig beweging is goed voor úw gezondheid? En hoe fit bent u eigenlijk? Om hier achter te komen is er de Fysiofitheidsscan, ontwikkeld door fysiotherapeuten en in samenwerking met TNO.

De Fysiofitheidsscan is een instrument waarmee de fysiotherapeut een beweegadvies op maat kan geven. Iedereen kan deze fitheidstest doen. Of u nu wekelijks intensief sport of (nog) helemaal niets aan beweging doet. Binnen een half uur en in zeven stappen leert u uw fitheid kennen. Na afloop van de test worden de resultaten besproken en ontvangt u een persoonlijk bewegingsadvies. Ervaar hoe makkelijk u uw conditie kunt verbeteren.

Bent u ouder dan 18 jaar en heeft u een aanvullende verzekering Extra Verzorgd of Jongeren Verzorgd van Menzis? Dan kunt u eenmaal per jaar aan deze test meedoen, helemaal gratis! Bent u niet bij Menzis verzekerd, maar wilt u wel graag meedoen aan de Fysiofitheidsscan? Dan zijn de kosten € 30,- voor de gehele test, inclusief uitleg.

LEES VERDER