Kinderfysiotherapeut

Kinderfysiotherapeut m/v

We zijn op zoek naar 1 of 2 flexibele kinderfysiotherapeuten m/v (i.o.) We hebben op dit moment plm 36 uur vacant welke in te vullen zijn door 1 of 2 kinderfysiotherapeuten.Je zult worden ingezet om kinderen te onderzoeken en te behandelen.

Werkomgeving:

Beweegcentrum Winschoten is een PLUS- en TOPzorgpraktijk voor fysiotherapie welke o.a. gevestigd is in Gezondheidscentrum Winschoten, Medisch Centrum Winschoten en aan de Jachtlaan bij de basisschool de Kleine Dollard.
Wij werken veel multidisciplinair samen in zowel 1e als 2e lijn.
Ook monodisciplinair wordt veel samengewerkt binnen de diverse specialisaties aanwezig in ons team.
Je zult binnen ons team veel samenwerken met onze kinderfysiotherapeut en beweeg- en leefstijlmanager. Multidisciplinair o.a. met de huisartsen binnen ons gezondheidscentrum en de CB/ en kinderartsen.

Functie-eisen

Je bent een afgestudeerd kinderfysiotherapeut of in opleiding. Je bent flexibel t.a.v. werktijden en locaties. Je hebt een actieve instelling en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt een gezonde dosis humor, bent stressbestendig en kunt goed relativeren. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden aangezien multidisciplinair werken belangrijk is binnen Beweegcentrum Winschoten. Verder heb je ervaring op het gebied van verslaglegging op PLUS-niveau bij voorkeur binnen fysioroadmap. Je bent vanaf 1 oktober 2016 beschikbaar. Affiniteit/ervaring met kinderbekkenfysiotherapie is een pre.

Beweegcentrum Winschoten heeft afdeling gespecialiseerd in kinderen. Deze heet Beweegcentrum Junior en hieronder vallen o.a. twee beweegprogramma’s voor kinderen genaamd Kids In Action en Gym voor Guppies. Kinderen bewegen hierin onder professionele begeleiding, in een sportieve en stimulerende omgeving. Jij als kinderfysiotherapeut zal deel uitmaken van het Beweegcentrum Junior team.

Reacties met sollicitatiebrief en cv kun je sturen naar:

Marja Mulder,
Beweegcentrum Winschoten
Nassaustraat 17
9675EM Winschoten