Been

Been

Heeft u klachten aan uw benen? Ervaart u pijn in uw knie, enkel of voet?

De fysiotherapeuten van Beweegcentrum Winschoten zijn gespecialiseerd in een adequate behandeling van tal van aandoeningen aan uw benen. Samen met u krijgen wij uw klachten snel weer onder controle.

Uw benen worden dagelijks intensief gebruikt. U gebruikt ze als u in beweging bent maar ook als u zit. De belasting is vaak groot. Sporten of zwaar werk zorgen voor extra belasting. Het is dan ook niet voor niets dat beenklachten veelvuldig voorkomen. Spieren en gewrichten zijn vaak de boosdoener. Ook aandoeningen gerelateerd aan uw zenuwen komen voor. Vaak is er een relatie met uw onderrug, heupen of voeten.

Snel weer pijnvrij

Gelukkig zijn veel beenklachten goed te behandelen. Beweegcentrum Winschoten biedt daartoe diverse therapieën zoals manuele therapie, medical taping, oefentherapie en dry needling. Onze gecertificeerde fysiotherapeuten en ergotherapeuten zorgen dat u snel minder last heeft van uw klachten. Het verminderen of zelfs geheel wegnemen van pijn staat voorop. Hierdoor kunt u snel weer op uw benen vertrouwen.

Voor vrijwel alle beenklachten kunt u bij ons terecht

Beweegcentrum Winschoten heeft ervaring met alle onderdelen van het been: uw bovenbenen, knieën, onderbenen, enkels en voeten. Van bovenbeen tot voet behandelen wij klachten als hamstringletsel, etalagebenen, kruis- en kniebandletsel, knie-artrose, reumatoïde artritis, zweepslagen, lymfoedeem, enkelbandletsel, klachten aan de achillespees, fasciitis plantaris en tal van andere aandoeningen.

Onze professionals stellen alles in het werk om uw (pijn)klachten zo snel mogelijk te verminderen. In veel gevallen ervaart u na enkele behandelingen al een flinke verbetering. Daarbij kijken wij ook goed of uw klachten wellicht een relatie hebben met iets anders. Uw onderrug bijvoorbeeld of uw heupen.

Behandelplan op maat

Afhankelijk van uw klachten en onze diagnose, stellen wij een behandelplan op. Ieder behandelplan is uniek en wordt volledig afgestemd op uw wensen. Wij bieden ook behandelingen voorafgaand of na een eventuele operatie aan uw been.

Wil u snel weer pijnvrij op eigen benen staan en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een intakegesprek.

 

 

 

 

 

Maak een afspraak    De hierboven ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor het maken van een eerste afspraak.