Borst

Borst

Klachten aan borst?

Bij pijn of druk op de borst, denken mensen vaak aan hun hart of longen. En dat is goed, want dergelijke klachten moet u zeker serieus nemen. Gelukkig duidt pijn op de borst niet per definitie op iets ernstigs. Zo kan de pijn ook afkomstig zijn van uw borstspieren, uw gewrichten of uw ribben. Daarnaast kunt u ook pijn ervaren als gevolg van hyperventilatie of stress. Wel blijft het devies: bij twijfel altijd uw huisarts raadplegen!

Fysiotherapie kan uitkomst bieden

Zijn uw klachten niet gerelateerd aan uw hart of longen? Dan kan fysiotherapie vaak uitkomst bieden. Bij Beweegcentrum Winschoten kunnen wij veelvoorkomende borstklachten goed en succesvol behandelen. Dan gaat het bijvoorbeeld om kneuzingen, pijn aan de tussenribspieren, sternoclaviculair letsel en het syndroom van Tietze.

Revalidatie na een hartinfarct

Is uw klacht wel hart gerelateerd? Ook dan kan fysiotherapie van waarde zijn, bijvoorbeeld na een hartinfarct of bij hartritmestoornissen. Zo bieden wij speciale revalidatieprogramma’s die u helpen snel en onder professionele begeleiding uw conditie weer op te bouwen.

De best passende behandeling

Voor alle klachten geldt dat onze gespecialiseerde fysiotherapeuten met u op zoek gaan naar de best passende behandeling zoals bijvoorbeeld oefentherapie, manuele therapie of dry needling. Met de juiste oefeningen en adviezen krijgt u de klacht snel onder controle.

Bent u benieuwd wat Beweegcentrum Winschoten voor u kan beteken? Neem dan contact met ons op. Wij hanteren geen wachtlijsten. U bent binnen 48 uur en bij spoed zelfs binnen 24 uur aan de beurt.

Maak een afspraak    De hierboven ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor het maken van een eerste afspraak.