Buik

Buik

Loopt u rond met buikklachten of pijn aan uw buik?

Grote kans dat onze gespecialiseerde fysiotherapeuten van Bewegingscentrum Winschoten uw buikklachten kunnen verlichten en wellicht zelfs helemaal kunnen verhelpen.

Verschillende buikklachten

Buikpijn kan allerlei oorzaken hebben. Zo kunt u last hebben van uw maag of darmen. Soms kan ook spierpijn of een kneuzing door een val of stoot de oorzaak zijn van uw klachten. In zulke gevallen kan fysiotherapie uitkomst bieden. Maak nu vrijblijvend een afspraak. Samen met u kunnen we de pijn snel lokaliseren en een inschatting maken of wij u van uw klachten af kunnen helpen.

Buikklachten door spierpijn

Heeft u last van uw buik wanneer u uw buikspieren aanspant? Zorgen hoesten of lachen voor een pijnlijk gevoel in de buik? Heeft u last wanneer u uw benen optilt als u op uw rug ligt? De kans bestaat dat u een probleem heeft met uw buikwand. Het kan bijvoorbeeld gaan om een buikwandbreuk en in sommige gevallen zelfs om een hernia. Ook kan het zijn dat een zenuwbeknelling de pijn veroorzaakt. Dit kan ontstaan door overbelasting, bijvoorbeeld door buikspieroefeningen of een (plotselinge) verkeerde beweging.

Behandeling buikklachten

Na een analyse van uw klachten bekijken wij samen met u wat de beste behandeling is. Er zijn diverse therapieën mogelijk zoals manuele therapie of oefentherapie. Mochten wij u niet kunnen helpen, dan verwijzen wij u door naar een andere specialist. Indien wij u wel kunnen helpen, dan kunt u binnen 48 uur en bij spoed zelfs binnen 24 uur bij ons terecht.

Maak nu een afspraak en wellicht bent u snel van uw pijn af.

Maak een afspraak    De hierboven ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor het maken van een eerste afspraak.