Coördinatie

Coördinatie

Ervaart u problemen met uw coördinatie en evenwicht?

Merkt u dat u onzeker beweegt of last heeft van trillende handen? Heeft u moeite om dingen vast te pakken? Of bent u bang om te vallen? Dan kan het zijn dat u last heeft van coördinatieklachten of Ataxie.

Beweegcentrum Winschoten neemt uw klachten serieus

Klachten met uw evenwicht en coördinatie moet u altijd serieus nemen. Ze kunnen duiden op een medische aandoening. Gelukkig is de oorzaak lang niet altijd ernstig. Zo kunt u ook evenwichtsproblemen ervaren als gevolg van spierzwakte, stijfheid en onvoldoende lichamelijke activiteit. In sommige gevallen is er zelfs geen directe oorzaak aan te wijzen.

Voel u snel zekerder en verbeter uw coördinatie

Fysiotherapie kan in veel gevallen uitkomst bieden. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten brengen uw situatie in kaart en stellen een persoonlijk behandelplan op. Onze behandelingen zijn onder meer gericht op het verminderen van uw angst om te vallen. Ook kunnen wij u helpen bij het verbeteren van uw mobiliteit, kracht en evenwicht. Hierdoor merkt u dat u zich weer snel zekerder voelt. Uw coördinatie verbetert.

Verlichting bij medische oorzaak

Is er bij u een duidelijke medische oorzaak gevonden? Ook dan kan fysiotherapie verlichting brengen bij uw coördinatie- en evenwichtsproblemen. Wij doen dit altijd in overleg met uw arts, al dan niet in combinatie met andere behandeltrajecten en medicatie.

Grondig vooronderzoek

In alle gevallen doen onze doen onze gespecialiseerde fysiotherapeuten grondig onderzoek, zeker wanneer u nog zonder diagnose bent. Zo zullen wij u vragen naar uw gezondheidssituatie. Wanneer nodig, verwijzen wij u door naar een specialist. Als duidelijk is wat de oorzaak van uw klachten is, stellen wij een persoonlijk behandelplan op en gaan wij snel met u aan de slag.

Bent u benieuwd wat Beweegcentrum Winschoten voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een intakegesprek.

Maak een afspraak    De hierboven ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor het maken van een eerste afspraak.