Handtherapie

Laat u behandelen aan de pijn aan uw arm, elleboog, pols of hand

Als gespecialiseerd behandelaar van klachten aan armen, handen, polsen en ellebogen zorgen Beweegcentrum Winschoten en Praktijk voor Handtherapie Groningen ervoor dat uw handfunctie verbetert en uw pijnklachten verminderen. Wij bieden handfysiotherapie en handergotherapie om uw hand weer zo goed mogelijk te kunnen gebruiken met zo min mogelijk pijn. Hoe we dat gaan bereiken hangt van een aantal factoren af.

Een specifiek behandelplan ter behandeling van uw klachten aan pols, hand, arm of elleboog

Wij kijken naar waar uw klachten vandaan komen en hoe ze u beperken in het dagelijks leven. Aan de hand daarvan stellen wij een specifiek behandelplan op. Dit plan wordt ingericht op basis van uw historie, klachten en wensen. Op deze wijze kunnen wij gedurende het behandeltraject continue meten waar u nu staat en samen met u toewerken naar een verbeterde handfunctie en minder pijn.

Preoperatieve en postoperatieve therapie voor uw hand, pols, elleboog of arm

Bent u doorverwezen door uw arts of specialist voor een preoperatieve screening? Handtherapie Groningen werkt samen met chirurgen om de hand- arm-, pols- of elleboogfuncties en functionele beperkingen uitgebreid in kaart te brengen. Met deze informatie kan de chirurg beslissen welke ingreep het beste voor u is. Wij bieden tevens behandelingen ter nabehandeling aan een operatie. Deze postoperatieve therapie is gebaseerd op het bevorderen en begeleiden van het genezingsproces. Denk hierbij aan wondverzorging, het tegengaan van zwellingen, littekenbehandeling, oefentherapie en spalktherapie. Uiteindelijk is de genezing van hand-, pols, arm- of elleboogletsel sterk afhankelijk van de kwaliteit van de (na)behandeling.

3 praktijklocaties voor de behandeling van uw pols-, hand,- elleboog- of armklachten

Kom naar 1 van onze behandellocaties bij u in de buurt. Onze gecertificeerde fysiotherapeuten en ergotherapeuten bieden in Winschoten, Groningen en Delfzijl behandelingen voor uw klachten. Wij behandelen onder andere Bursitis olecrani, Corpus liberum, Distaal biceps letsel, Proximaal biceps letsel, en Triceps letsel, maar ook een Golfarm, Tennisarm en Roeierspols zijn veelvoorkomende klachten die wij behandelen. Daarnaast behandelen wij Corpus liberum, Carpaal tunnel syndroom, Hand artrose, Mallet finger, Ziekte van Dupuytren en bieden wij speciale therapie voor musici. Lees hier meer over armklachten, polsklachten, elleboogklachten en handklachten.

In veel gevallen kunt u uw arm, pols, elleboog of hand na enkele behandelingen al veel beter gebruiken. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie of een intakegesprek.

Maak een afspraak    De hierboven ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor het maken van een eerste afspraak.

    Kijk voor meer informatie ook op onze website over Handtherapie: www.handtherapiegroningen.nl