Kaak

Kaak

Beweegcentrum Winschoten: dé fysiotherapeut voor uw kaakklachten zonder wachtlijsten!

Ervaart u pijn of ongemak in of rondom uw kaken? Beweegcentrum Winschoten heeft ervaren specialisten in huis die uw kaakklachten goed kunnen behandelen. Onze professionele fysiotherapeuten met kaakspecialisatie werken op basis van de nieuwste technieken en nemen nog ouderwets de tijd voor u. Geen routine maar aandacht! Blijf niet rondlopen met uw kaakklachten. Neem contact op voor een vrijblijvende intake. Wij hanteren geen wachtlijsten, u bent al binnen 48 uur aan de beurt!

Hoe ontstaan kaakproblemen?

Kaakklachten, CMD, TMD of Orofaciale klachten zijn ongemakken in en rond het kaakgewricht. De klachten kunnen spontaan of langzaam ontstaan. Zo kan uw kaakongemak het gevolg zijn van een ongeluk, een klap bij balsporten, een val, het disfunctioneren van het kaakgewricht of door nekklachten. Veel van deze kaakklachten kunnen onze fysiotherapeuten goed en effectief behandelen. Het kan ook zijn dat de oorzaak ligt in de stand van de tanden of een afwijking in de kaak zelf. In dat geval zal de fysiotherapeut u doorverwijzen naar een tandarts, orthodontist of kaakchirurg om de behandeling op zich te nemen.

Wat zijn kaakproblemen?

Het kaakgebied is een klein deel van het lichaam. Toch kunnen de klachten allesoverheersend zijn. Van het klemmen van de kaak en tandenknarsen tot pijn in uw gezicht, kaak of hoofd, aangezichtsverlamming, duizeligheid, nek- en schouderklachten of spierpijn. Soms zijn de klachten direct te relateren aan uw kaak. Dan gaat het om pijn rond de kauwspieren, wang en slapen. Ook kunt u last hebben van aanwijsbare pijn in het kaakgewricht.

Helaas zijn niet alle klachten als kaakklachten herkenbaar. Soms lopen mensen veel te lang rond met onbegrepen oor- hoofd of tandpijn of ongemak in het gelaat. Ook oogpijnen, druk op het oog, slikproblemen en knisperende of knappende geluiden horen wij vaak. Komt dit u bekend voor? Wellicht is het een kaak gerelateerd probleem en kunnen de specialisten van Beweegcentrum Winschoten u van uw klachten afhelpen of helpen verlichten met manuele therapie of oefentherapie.

Maak nu een afspraak voor een intakegesprek

Voor de intake heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig. Op basis van uw klachten kunnen wij een goede inschatting maken of u bij onze fysiotherapeuten aan het juiste adres bent. Is dit niet het geval, dan verwijzen wij u door naar een specialist die u verder kan helpen.

Neem nu contact met ons op voor een afspraak. Wij hanteren geen wachtlijsten dus u bent binnen 48 uur aan de beurt. Bij spoed kunt u zelfs binnen 24 uur bij ons terecht.

 

Maak een afspraak    De hierboven ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor het maken van een eerste afspraak.