Vacatures

Vacature Fysiotherapeut/Manueel therapeut

Specialisatie of sterke affiniteit op het gebied manuele therapie is een pre.

Beweegcentrum Winschoten is een eerstelijns praktijk voor fysio- en ergotherapie met lokaties in Winschoten, Delfzijl en Groningen. We werken intensief samen  met huisartsen en specialisten in de regio en daarnaast ook met andere paramedici.  Voor de locatie Winschoten zijn wij, vanwege uitbreiding van ons team, op zoek naar een manueel therapeut (i.o) of algemeen fysiotherapeut met enige jaren werkervaring die bereid een opleiding tot manueel therapeut te gaan volgen. In Winschoten zijn we gevestigd in Gezondheidscentrum Winschoten en Medisch Centrum Winschoten.

Functie-omschrijving
Je bent verantwoordelijk voor het onderzoeken, behandelen en begeleiden van de eerstelijns patiëntenpopulatie.
Je levert een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van je specialisatie binnen de praktijk samen met je collega’s. Het actief kunnen samenwerken met zowel 1e als 2e lijn binnen onze multidisciplinaire setting is van belang. Je maakt deel uit van een team van 10 fysiotherapeuten die allen één of meerdere specialisatie(s) hebben (of i.o.) 3 ergotherapeuten en werkt soms ook samen met een podotherapeut, diëtiste, logopediste of psycholoog. Je zal werkzaam zijn op 1 of 2 locaties. Je neemt deel aan team- en werkgroep gebonden overlegvormen.

Wij vragen
Wij zouden graag ons team willen versterken met een gepassioneerde (manueel)therapeut. Verder ben je collegiaal, pro actief, flexibel, klantgericht, leergierig, gedreven en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Ervaring met verslaglegging binnen Fysioroadmap is een pre.

Dienstverband: 16 tot 40 uur (afhankelijk van mogelijkheden en wensen)

Ingang vacature: per direct. Geleidelijke instroom is mogelijk.

Werktijden: In overleg

Aanvullende informatie

Beweegcentrum Winschoten is HCA/PLUS gecertificeerd. We hebben diverse specialisaties waarvan enkele onder een andere naam werken. Onze handtherapeuten werken onder de naam Handtherapie Groningen op diverse locaties in de provincie Groningen in zowel 1e als 2e  lijn. Onze kinderfysiotherapeuten werken samen onder de naam Beweegcentrum Junior, welke eveneens onderdeel is van Beweegcentrum Winschoten.

Onze  medewerkers vormen een hecht team met een prettige  interactie op en buiten de werkvloer en een positieve teamspirit.

Informatie en solliciteren:
Meer informatie en je sollicitatie kun je richten aan Marja Mulder. Graag ontvangen we je cv en motivatiebrief op mulder@bc-winschoten.nl. www. bc-winschoten.nl

 

Opleiding/stageplek

Beweegcentrum Winschoten werkt nauw samen met een aantal opleidingen/instituten op diverse vlakken om een actieve bijdrage te leveren aan het opleidingsniveau  en waar mogelijk te verbeteren.

Om deze reden bieden wij een stageplek aan voor studenten van de volgende opleidingen:

  • Fysiotherapie, Hanzehogeschool Groningen
  • Manuele therapie SOMT, Amersfoort
  • Handtherapie, NPI en pro education
  • Sport, Gezondheid en Management (SGM), hanzehogeschool Groningen
  • Secretariële opleidingen

Indien je bij ons stage wil lopen, kun je je sollicitatie naar ons sturen ter attentie van John Schaap.

Naar de contactgegevens