I.v.m. een zwangerschapswaarneming en de groei van onze praktijk hebben wij per direct ruimte voor een nieuwe collega!. Wij zijn op zoeken naar ergotherapeut die affiniteit en ervaring heeft met het werken met kinderen. Het zal in eerste instantie gaan om een baan van  12-16 uren per week welke, indien gewenst,  kunnen worden uitgebreid.

Over de praktijk

Beweegcentrum Winschoten is een praktijk voor fysio- en ergotherapie met 3 lokaties in Winschoten, 1 locatie in Delfzijl en een locatie in Groningen. We zijn in Winschoten en Delfzijl o.a. gevestigd is in een Gezondheidscentrum.
Wij werken veel multidisciplinair samen in zowel 1e als 2e lijn en ook monodisciplinair wordt veel samengewerkt binnen de diverse specialisaties aanwezig binnen ons team.
Beweegcentrum Winschoten heeft een afdeling gespecialiseerd in kinderen. Deze heet Beweegcentrum Junior en hieronder vallen naast de reguliere kinderfysio- en ergotherapeutische zorg o.a. twee interventies voor kinderen genaamd Kids In Action en Gym voor Guppies. Kinderen bewegen hierin onder professionele begeleiding, in een sportieve en stimulerende omgeving. Beweegcentrum Junior heeft tevens een intensieve samenwerking met een groot aantal scholen in de regio. Hier richten we ons voornamelijk op hulpvragen m.b.t. schrijfproblematiek, kleutervaardigheden, (voorbereidend) schrijven en prikkelverwerking.

Het team van Beweegcentrum Junior bestaat op dit moment uit 3 kinderfysiotherapeuten en 1 (kinder)ergotherapeut. Zowel intern als extern wordt er nauw samenwerkt.

Externe partijen waar we, naast de basisscholen nauw mee samenwerken zijn: de Ommelander Ziekenhuis Groep (OZG), CB- en jeugdartsen, huisartsen, diëtistes, logopedist en psychologen.

Ben je een zelfstandige enthousiaste ondernemende ergotherapeut die graag in de eerste lijn met kinderen wil werken dan zouden we graag kennis met je willen maken..

Wat verwachten wij

  • HBO-opleiding ergotherapie
  • Passie voor het werken met kinderen
  • Bij voorkeur ervaring op het gebied van sensorische informatieverwerking
  • Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs en beschikking over een auto
  • Bij voorkeur ervaring met werken in de 1e lijn

Wat bieden wij

  • 12-16 uur, uitbreiding op termijn mogelijk
  • Uitdagende werk- en leeromgeving met veel doorgroeimogelijkheden
  • Werkdagen en tijden zijn in overleg in te plannen
  • Samenwerking in een multidisciplinaire setting

Geïnteresseerd?

Reacties met sollicitatiebrief en cv kun je sturen naar:

Marja Mulder

Beweegcentrum Winschoten
Nassaustraat 17
9675EM Winschoten
mulder@bc-winschoten.nl