8-16 uur per week

Functieomschrijving:
Vanwege het groeiend aantal patienten zijn we op zoek naar een flexibele kinderfysiotherapeut m/v (i.o.) (locatie en uren in overleg) . Je zult worden ingezet om kinderen te onderzoeken en behandelen. Indien gewenst zou een deel van je uren ook ingevuld kunnen worden met het behandelen van volwassenen.
Functie-eisenJe bent een afgestudeerd kinderfysiotherapeut of in opleiding. Je bent flexibel t.a.v. werktijden en locaties. Je hebt een actieve instelling en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt een gezonde dosis humor, bent stressbestendig en kunt goed relativeren. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden aangezien multidisciplinair werken belangrijk is binnen Beweegcentrum Junior. Verder heb je ervaring op het gebied van verslaglegging op.

Werkomgeving:
Beweegcentrum Winschoten is een prakijk voor fysio- en ergotherapie welke o.a. gevestigd is in Gezondheidscentrum Winschoten en Medisch Centrum Winschoten.
Wij werken veel multidisciplinair samen in zowel 1e als 2e lijn en ook monodisciplinair wordt veel samengewerkt binnen de diverse specialisaties aanwezig in ons team.
Beweegcentrum Winschoten heeft een afdeling gespecialiseerd in kinderen. Deze heet Beweegcentrum Junior en hieronder vallen naast de regulier kinderfysio- en ergotherapeutische zorg o.a. twee beweegprogramma’s voor kinderen genaamd Kids In Action en Gym voor Guppies. Kinderen bewegen hierin onder professionele begeleiding, in een sportieve en stimulerende omgeving. Jij als kinderfysiotherapeut zal deel uitmaken van het Beweegcentrum Junior team. Beweegcentrum Junior is gevestigd in Winschoten. We hebben goede contacten met de CB-artsen in de regio, de kinderartsen in de OZG en een aantal scholen in de regio.

Reacties met sollicitatiebrief en cv kun je sturen naar:

Beweegcentrum Winschoten
Nassaustraat 17
9675EM Winschoten
mulder@bc-winschoten.nl