Beweegcentrum Winschoten: vakbekwame fysiotherapie met een ouderwets goede service.

Beweegcentrum Winschoten is een praktijk voor fysiotherapie en meer. Wij bieden u een ruim aanbod aan behandelmethoden en specialismen: van traditionele fysiotherapie tot sportfysiotherapie, manuele therapie, handtherapie en kinderfysiotherapie. Onze ervaren fysiotherapeuten werken met de nieuwste inzichten. Ondertussen nemen wij nog ouderwets de tijd voor u. Een doel staat voorop: een snelle verlichting van uw klachten.

Heeft u last van chronische rugpijn, diabetes, longproblemen, reuma of overgewicht? Zoekt u een professional die u kan helpen revalideren, bijvoorbeeld na een behandeling aan uw hart of een oncologische ingreep? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van kinderen tot 18 jaar met een achterstand in hun bewegingsontwikkeling of met problemen van bewegingsvaardigheden.

Beweegcentrum Winschoten biedt u medische zorg op maat, passend bij uw fysieke gesteldheid en de aard van de klachten. Iedere behandeling wordt op uw situatie afgestemd. Naast het behandelen van klachten besteden we ook veel aandacht aan preventie. Zo helpen wij werkgevers het ziekteverzuim te beperken en assisteren wij bij re-integratie na uitval of arbeidsongeschiktheid.

Beweegcentrum Winschoten verleent TopZorg

Dat wij excellente zorg bieden, vernemen we niet alleen van onze klanten. Zo heeft Zorgverzekeraar Menzis ons recent het TopZorg predicaat toegekend. Dit wordt alleen toegewezen aan praktijken met korte wachttijden die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied zorg, service en informatie aan de patiënt. Door hoge eisen te stellen aan behandelaars, wil Menzis de kans op een goed verloop van de behandeling en een spoedig herstel zo groot mogelijk maken. Uw ervaring als patiënt staat voorop.

Beweegcentrum Winschoten door Zilveren Kruis benoemd tot Pluspraktijk

PlusPraktijken zijn fysiotherapiepraktijken die bewust een stapje verder gaan: nog voorbij de hoge kwaliteitseisen die onze eigen beroepsvereniging al stelt. We dragen het predicaat PlusPraktijk met trots. Concreet betekent dit dat we u aanvullende programma’s bieden. Ook maken we onze kwaliteit helder inzichtelijk. Dit geeft u nog meer zekerheid over uw behandeling en de professionaliteit van onze fysiotherapeuten.

Elke PlusPraktijk kan eenvoudig met andere praktijken vergeleken worden. Dan gaat het bijvoorbeeld om de deskundigheid van onze medewerkers, het resultaat van klanttevredenheidsonderzoek, de procedures die gevolgd worden aangaande uw klacht en het aantal behandelingen. Andere voordelen van een PlusPraktijk zijn de gegarandeerde bereikbaarheid, de ruime openingstijden en de beperkte wachttijden.

Openingstijden

Onze locaties aan de Nassaustraat 17 en de Vissersdijk 19 hanteren de volgende openingstijden:

Maandag           8:00 – 21:00

Dinsdag             8:00 – 18:00

Woensdag         8:00 – 18:00

Donderdag          8:00 – 21:00

Vrijdag               8:00 – 18:00

Service zonder wachtlijsten

Beweegcentrum Winschoten kent geen wachtlijsten voor behandelingen. U kunt als u ons belt worden ingepland voor een afspraak binnen 48 uur en bij spoed zelfs binnen 24 uur.