Arm, elleboog, pols en hand

Arm, elleboog, pols en hand

Heeft u pijn aan uw arm, elleboog, pols of hand of kunt u deze niet goed gebruiken?

Beweegcentrum Winschoten is gespecialiseerd in de behandeling van klachten aan armen, handen, polsen en ellebogen. Onder de naam Handtherapie Groningen bieden wij vanaf onze praktijklocaties in Winschoten, Groningen en Delfzijl handfysiotherapie en handergotherapie.

Beweegcentrum Winschoten biedt gespecialiseerde behandelingen voor uw klachten

Uw armen en handen zijn uw belangrijkste werktuig. Hiermee bent u in staat om handelingen te verrichten die veel kracht vereisen zoals het tillen van iets zwaars of het openen van een fles frisdrank. Ook kunt u met uw handen hele secure klusjes uitvoeren zoals een draad door het oog van de naald halen of met precisie een instrument bespelen. Indien u klachten ondervindt aan uw armen en handen en ze niet kunt gebruiken zoals u wilt, heeft dit grote gevolgen in het dagelijks leven. Beweegcentrum Winschoten biedt diverse therapieën om ervoor te zorgen dat u weer zo goed mogelijk kunt bewegen met zo min mogelijk pijn. Denk hierbij aan handtherapie, ergotherapie, dry needling en zelfs speciale behandelingen voor musici.

Onze gecertificeerde fysiotherapeuten en ergotherapeuten bieden behandelingen voor klachten aan armen, ellebogen, polsen en handen waaronder Distaal biceps letsel, Proximaal biceps letsel, Bursitis olecrani, Corpus liberum en Triceps letsel, maar ook een Golfarm, Tennisarm en Roeierspols zijn veelvoorkomende klachten die wij behandelen. Daarnaast behandelen wij Corpus liberum, Carpaal tunnel syndroom, Hand artrose, Mallet finger en Ziekte van Dupuytren.

In veel gevallen kunt u uw arm, pols, elleboog of hand na enkele behandelingen al veel beter gebruiken

Beweegcentrum Winschoten en Handtherapie Groningen gaan tot het uiterste om ervoor te zorgen dat uw pijnklachten zo snel mogelijk verminderen. Afhankelijk van de klachten die u ervaart stellen wij een behandelplan op. Ieder behandelplan is uniek en volledig afgestemd op uw klachten en wensen. Wij bieden tevens behandelingen voorafgaand aan of na een operatie. U kunt bij ons terecht met of zonder doorverwijzing van een arts.

In veel gevallen heeft u snel baat bij de behandelingen. Lees hier meer over de behandelingen van armklachten, polsklachten, elleboogklachten en handklachten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie of een intakegesprek.

Maak een afspraak    De hierboven ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor het maken van een eerste afspraak.

    Kijk voor meer informatie ook op onze website over Handtherapie: www.handtherapiegroningen.nl